LH Polstermøbler anno 1975 er en familieejet virksomhed, som siden 2001 drives af anden generation Torben Ehlers Hansen. Leo Hansen startede virksomheden som i dag har 3 ansatte, hvor Torben i dag selv indgår i den daglige produktion,som foregår på 450m2 i Vallensbæk Strand i vores helt nye istandsatte lokaler som vi har taget i brug d. 1/5 2010. Nogle af kvadratmeterne bruges på showroom og vi har derfor ofte besøg af kunder, du er altid velkommen til uforpligtende snak.

Gennem tiden har vi arbejdet på mange forskellige og interessante opgaver. Ud over at have egen produktion af møbler, beskæftiger vi os med renovering af ældre og bevaringsværdige møbler. Vi har blandt andet renoveret sofaerne i den smukke  Børssal.

Derudover har vi specialiseret os i ombetrækning og produktion af designmøbler og har i 25 år produceret Poul Kærholms PK80 for Fritz Hansen i Allerød. Dette har resulteret i en leverance til Modern Museum of Art i New York, på 60 stk. PK80 til den store åbning i 2004. Vi har ligeledes renoveret Det Kongelige Teaters mange PK26 (væghængte sofaer), som hænger i Stærekassen.

Vi har de sidste 5 år produceret for Lange Production, det drejer sig om serien FK 6720 Sofa/Stol, FK 82 Stol samt FK 710 Skøjteløber.

Vi er ofte blevet kontaktet for at lave diverse specialopgaver, hvilket har givet os en bred erfaring med mangt og meget. En særlig interessant opgave var at fremstille en specialbygget 6 personers sofa til Dronning Margrethes togvogn.
Der ud over har vi blandt andet lavet specialbyggede møbler til Arabiske oliesheiker.

Vores egen produktion af møbler favner over forskellige stilarter; vi arbejder både med den klassiske stil og med den moderne minimalistiske stil.

LH Polstermøbler prioriterer kvalitet og arbejder derfor med gode og pålidelige råvarer – både indenfor de traditionelle og de mere moderne materialer. Særligt er vores udvalg af læder en oplevelse værd.

 

 

Design By Killer Design