Finn Juhl

Arkitekt & Designer

Designer Finn Juhl (1912-1989):

Finn Juhl høstede stor anerkendelse i Danmark og internationalt for sit organiske, skulpturelle formsprog og for det frugtbare samarbejde med snedkermester Niels Vodder, der resulterede i banebrydende metoder og teknikker for fremstilling af teaktræsmøbler.

Finn Juhl’s møbler er kendetegnet ved en udpræget fornemmelse for materialets iboende kvaliteter. Af kendte værker kan nævnes: 1940 P elikanstolen, 1941 Poeten (sofa) og 1949 Høvdingestolen

Vælg Din Model

Herunder ser du de mest kendte møbeldesigns fra Finn Juhl. Klik på dit design og kontakt os, hvis du ønsker at få dit møbel ompolstret. Hvis du ikke kan finde netop dit møbel herunder, er du velkommen til at kontakte os.

Model: HØVDINGESTOL

Høvdingestolen er et af Finn Juhls absolutte mesterværker. Den er designet i 1949 og var højdepunktet i Finn Juhls karriere. Den markerede også en fornyelse i dansk møbelkunst.

Ombetrækning af HØVDINGESTOLEN:

Bestil et prisoverslag her >

Model: EgyptERsTOL

Egypterstolen blev designet og fremvist sammen med Høvdingestolen i 1949. Egypterstolen er en fantastisk blanding af de antikke egyptiske designprincipper og de danske moderne rytmer.

Ombetrækning af EGYPTERSTOLEN:

Bestil et prisoverslag her >

Model: Armstol 45

I efteråret 1945 præsenterede Finn Juhl 45-stolen på Snedkermestrenes Udstilling. I dag kendes stolen som en af de mest revolutionerende inden for dansk møbeldesign.

Ombetrækning af ARMSTOL 45 :

Bestil et prisoverslag her >

Vælg Designer

Kaare Klint

Kaare Klint

Børge Mogensen

Børge Mogensen

Hans J. Wegner

Hans J. Wegner

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

Poul Kjærholm

Poul Kjærholm

Kontakt Os

Benyt dig af formularen forneden med din forespørgsel, beskriv hvad du har af ønsker, hvilket møbel det drejer sig om og upload eventuelt et billede for at hjælpe os med at vurdere arbejdet. Du kan nemt uploade et billede ved at trække og slippe dit billede, eller klikke på ‘gennemse’ og vælge dit billede. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.